sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Karnevaalit maailmalla


Lautta.


Tässä Antin eväs hot dog.(Maailmalla kaikki on suurempaa!)

Jaahas nyt on karnevaalit koluttu, räntäisessä ja kylmässä kelissä. Aalst oli aivan täynnä ihmisiä ja kauhea tungos joka paikkaan. Kaduilla kulki monen näköistä miestä, naista ja sitten oli sellaisia joista en ollu aivan varma. Kaikki; siis miehet, naiset ,lapset, nuoret ja vanhat olivat pukeutuneet, suurin osa naisiksi irtoripsineen ja tissineen ja joku oli jopa panostanut irtokynsiin. Koko kaupunki oli aivan sekaisin. Oli musaa ja meteliä ja tanssia, siis kaikkea maan ja taivaan väliltä. Karnevaalit täällä ovat siis iso iso paraati; erilaisine laivoineen, tanssivine ja marssivinen ihmisineen kivoissa puvuissaan. Lautat oli tietenkin koristeltu ja usein mukana oliki jotain julkisuuden henkilöitä ja muuta sitten politiikkaan liittyvää. Olen olen ihan varma että yhdessä paraatilautassa oli Tarja Halonen laivankeulakuvana :) Värejä ja valoja, niistä tuli kyllä yliannostus tänään. Päivä meni siis Annan, Antin, Ellan ja muutaman espanjalaisen kanssa. Varpaat kärsivät varmaan eniten :S Antilla oli onneksi mukana fisua lämmikkeenä, joten ihan kyslmissään ei tarvinnut värjötellä.


Anni ja Anna karnevaaleissa.

Lautoilta heitettiin, paperisilppua, höyheniä, skumppaa ja serpenttiiniä. Kaikenkaikkiaan lauttoja oli 68 kpl, eikä edes jaksettu katsoa kaikkis kun oli niin kurja ja kylmä keli. Maistoin tänään sellaisia palloja. Ne muistutti kovasti meidän munkkeja ja päälle oli tietty siroteltu tomusokeria. Vielä on maistamatta sellaiset kunnon vohvelit joissa on suklaata päällä. Vesi herahtaa kielelle pelkästä ajatuksesta:) Nam!

Luulin säästyväni kaikelta ystävänpäivä humulta mutta kämpille tullessani oli metrossa tyttö ja poika. Tytöllä oli kädessään ruusu ja ne siinä sitten kuherteli. Nyyh! Haluan kotiin Konnin luo.

Huomenna alkaa siis viimeinen viikko kielikurssia, jonka jälkeen sukellan paikallisen sairaalan maailmaan, työharjoittelun merkeissä. Tarvii ottaa yhteyttä sinne päin että missä mua odotellaan ja mihin aikaan maanantai aamuna. Se siirtyy varmaankin keskivikkoon koska täällä myös huominen on karnevaalipäivä ja tiistaina sitten on vaan vapaata monilla(todennäköisesti koska ne toipuu karnevaaleista).

Mulla kuitenkin ihan normaali viikko, keskiviikkona tentti ja sitten

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti