torstai 29. huhtikuuta 2010

Lakittaa pian istuvan miehen


Kuka lakittaa Davidin?

Vastoin kaikkia tietämyksiä ja ennustuksia tänään on ollu taas todella kaunis ja aurinkoinen päivä. Istuin luonaalla ulkona ja taisin saada ainakin käsiini väriä siitä kauniista kalman kalpeasta sairaanhoitajan asusta huolimatta.

Aamupäivä meni aika leppoisasti vaikka olikin kiire koska tänään oli joku kokous jotka vuoksi lopetettiin aikaisemmin. Ihmiset oli melko hyvällä tuulella paitsi se yksi joka vielä vaan kulkee aivan omissa maailmoissaan, tänään enemmän kuin viime aikoina. Iltapäivä meni neuron puolella aika nopeaan koska jäljellä oli vain 3 yhteistä potilasta ja istten yksi uusi ja toinen joka oli mulle vanha tuttu. Molemmat sain hoitaa itsekseni. Lopetinkin jo siinä 3 aikoihin koska yläkerran fyssari ja toimintaterapeutti alkoivat pitämään omaa kokoustaa fysiatrin kanssa. Olin vähän ihmeissäni koska tiesin toisaalla olevan pakollisen kokous/koulutuksen olleen tänään. Laitoin Annalle viestiä heti kämpille päästyäni että olen menossa puistoon ottamaan aurinkoa kun on niin kiva ilma ja kyllähän sekin sinne sitten tupsahti jossain vaiheessa. Siinä sitten istuskeltiin ja vaihdettiin kuulumisia ja suunniteltiin hetarasti Vappua koska tänne on myös luvattu sadetta ja huonoa ilmaa. Aivan kuten Suomeenkin. Toivon kuitenkin että kelit sen verran sallisivat että pääsisin lakittamaan tuon patsaan tossa alhaalla. Sauli on lähdössä Eindhoveniin ja Anna Brysseliin eli mun on tehtävä kaikki yksin...Kuvaa en tiedä saanko tapahtumasta. :)

Lauantaina on kuitenkin suunnitelmissa Vappupiknik ja myös muutama vierailija on tulossa Gentiin. Ensin tulevat Eeva ja Jarppa ja sitten viel illalla Helja, Antti ja Timo sekä myös joukko hollantilaisia. Vanhoja vaihtareita ja heidän ystäviään. Kukaan kuinteknaan ei ole tulossa tänne punkkaamaan. Tai jos on on edessä melkoinen yllätys:) Kävin ostamassa tänään balleriina kengät joita olen katsellut jo monta kuukautta. Nyt tarvis vaan jossain ajaa sisään ettei tulis kauheita rakkoja :S Oon myös pakannu vähän tavaroita joita toivon että mahtuis Eevan ja Jarpan laukkuun jun ne lähtevät Suomea päin. Mulle on kertyny niin paljon kamaa että on tahän menessä tarvittu varmaan 2 ja puoli kokonaista laukkua niiden viemiseen. onneksi oon voinu jakaa ne 4 erilliseen. Oma on onneksi vielä täyttämättä ja alankin nyt vähän sitten suunnittelemaan mitä mä siihen jätän.

Tää viikko on taas menny nopeesti kun huomenna on taas perjantai. Edessä työpäivä ja sitten ajattelin tehdä pikavisiitin IKEAan ihan vaan katselu mielessä. Siis tietysti enne kuin lakitan sen patsaan. Myös täällä vietetään Vappua. Nimittäin vapaapäivänä töistä :) Näille on yhdentekevää mikä on Vappu, mutta töistä vapaa kelpaa aina :) Näillä on täällä myös sellaista että sairaala tarjoaa tietokonekursseja ja niitä saa käydä työajalla. Tää mun ohjaava Lucie on menossa ens viikolla semmoseen. Sitä ketä sen työt tekee sillä aikaa en tiiä...Kai joku tulee tuuraamaan :) kuten aina.
Näin myös pienen vilauksen ohjaajan kirjottamasta sähköpostista mun opettajalle. Loppukaneetti kuului: "Toivottavsti Anni on yhtä hyvä fysioterapeutti Suomessa kuin täällä, häntä odottaa hieno tulevaisuus."
Niin että siinäs sitä on mustaa valkosella :)
Noh ei nuolasta nyt enenn kuin tipahtaa arvostelu on kuitenkin saamatta. Mutta on tietysti hienoa nähdä että omaa panosta arvostetaan ja uskotaan että tulevaisuus tuo mulle hyviä asioita tullessaan.

Tänään vielä suunnitelmissa on ihan vaan pakkailua ja muutenkin listan tekemistä. Mitä vielä tarvis muistaa :)

-A

3 kommenttia:

  1. Vai tirkistellään sitä arvostelua etukäteen, Aika kiva kun omien opiskelijoiden kohdalla arvostelua kirjotan viimeisenä iltana hiki hatussa ja oikeita sankäänteitä etsien. o kyllä me iskän kanssa jo tiedettiin, että sä olet hyvä ja menestyt varmasti työssäsi. Annoithan sä niitä neuvoja iskällekin, mitä alussa naureskeltiin. Täällä on tosiaan kylmää ja kalseaa, huomenna kuiteskin vappubileet päiväkodissa ja kotona valmistaudutaan Eevan ja Jarpan lähtöön. Joten sima jää sitten lauantaihin. kait

    VastaaPoista
  2. Tämä olikin viesti opettajalle. Ei siis vielä lopullinen arvostelu :)

    VastaaPoista
  3. Hyvää vappua ja jäitä kypärään.

    VastaaPoista