perjantai 30. huhtikuuta 2010

Vappu

Heipä hei vaan täältä Gentistä.

On siis vappu ja mun suunnitelmana on käydä lakittamassa tossa lähellä oleva pstsas koska en ehtiny Manneken Pisin lakitukseen Brysseliin. Anna lähti sinne ja Sauli karas Hollantiin juhlimaan kuningatarta joten mä olen täällä nyt ahkeroinut kotitöiden parissa ja aion suunnata suihkun kautta lakittaa sen patsaan. Aurinko paistaa aamun harmaudesta huolimatta ja linnut laulaa. Huomenn aon myös aamulla määrä tulla 2 vierasta ja jonkunlainen vappupiknik luvassa jos nyt kukaan sellaiseen kykenee. Me otetaan sitten Eevan ja Jarpan kanssa makkarat ja muut eväät ja karataan puistoon. varmaan täytyy vähän kelejä kattella.

Mun kämpässä on tapahtunu pieni ydisnräjähdys. Eli olen yrittänyt pestä pyykkiä, siivoja ja samalla kattoa vähän tavaroita Eevan ja Jarpan kotiinvietäviks. Kaikki hujan hajan ja ilmasto on trooppinen.

Kävin tänään myös kaupungilla vähän kävelees ja kattelee van ympärilleni. Ihmisiä oli hurja määrä liikkeellä ja kaikki oli iloisia ja jotenkin leppoisia. Sitä se kesä kai teettää.

Nyt kuitenkin suihkuun ja sitten lakittamaan.

-A

3 kommenttia:

  1. Taitaa taas hulinat alkaa siellä. Toivottavasti ei kenenkään mopo karkaa siellä maailmalla. Sieltä on vaikea passittaa ketään omin avuin kotiin. Onnea ja menestystä valitsemallasi tiellä. :)

    VastaaPoista
  2. Tsot tsot Tanttu. Tätä kylmyyttä ja sadetta karkuun lähetettiin matkalaiset vähän ennen seitsämää ja nyt odotellaan kuumeisesti miksei puhelin jo soi.Mihin ne on kadonneet? Sinivalkoinen hulmuaa kauniisti tuulessa ja iskän kanssa nautimme boolia jota kaikella viisaudella ja hartaudella on suunniteltu ja tehty. Yritämme pitää vahvasti kahvoista kiinni ja nostaa kytkintä varoen, juhlistaen kaikkia raskaan työn raatamia. Nyt soi puhelin....se on pappa toivottaa hyvää vappua ja kevään riemua. Hrr hain villapaidan..

    VastaaPoista
  3. Hahahhaa:9 Joo täältä on pitkä matka kotiin. MAtkalaiset ovat ollen kentällä ja väärässä junassakin mutta ilmeisesti nyt ovat oikeassa, kuulemma joku mummu auttaa:Dhahahha

    VastaaPoista