torstai 6. toukokuuta 2010

Tissipäivä ja Jonin synttärit!

Hahaha
Pelkkä otsikon katsominen saa mut hymyilemään. Syy siihen on että tällä reissulla on törmännyt tisseihin useammin kuin koskaan elämässäni, myös eräs muu kehonosa on ollu listan kärkipäässä mutta kyllä tissit vie voiton ;) plus niistä voi kirjottaa ;)

Näh potilailla on täällä tietenkin kovin avonaiset kaavut jotka ovat kiinni muutamalla narulla takaa. Ei siis housuja ja paitoja kuten Suomessa, tosin jokainen saa tuoda oman pyjaman mukanaan jos ei huoli sellaista avomallia ;) Noh Potilaita on laidasta laitaan. Monen ikäisiä, kokoisia ja sitten joillain ei yksinkertaisesti ole kaikki kotona varmaankaan siksi koska niiden päätä on ronkittu imurilla ja puukolla. En varmaan ois itekkään ihan kunnossa. Noh muutama hauska juttu on sattunut ja olen myös ollut todistamassa muutamaa melko huvittavaa tapahtumaan johon on liittynyt tissit. Noh ei sen enempää tisseistä, koska ne jutut ei varmaankaan ole edes hauskoja jos ei ole paikalla..

Tänään on aurinko paistanut ja tuuli puhaltanut oikeen kunnolla. Keli on siis ollut ihan mainio ikkunasta katsottuna:) Tänään olen käynyt hakemassa Esn-paidan joka siis on tämä opiskelijajärjestö joka vaihtareille kaikenlaista tapahtumaa ovat järjestäneet. Ainut koko oli XL noh en mä usko että sitä mitenkään ahkeraan tulee käytettyä, mukava muisto kumminkin.

Tänään on myös Jonin syntymäpäivä, onnea siis rakkaalle vielä tätäkin kautta! Päivä on ymös ollut vähän kummallinen, koska jostain ihmeen syystä on ihan hirmuinen koti-ikävä. Viikonlopuksi olenkin suunnitellut vähän matkustusta kohti maailman ääriä, mutta kuitenkin lähelle ja sitten ainakin muutamat juhlat on tulossa. Tällä kertaa tarjolla ei ole ainoastaan juomaa vaan uskon myös että ruokapuoli on kunnossa. Älkää siis ihmetelkö jos musta ei kuulu mitään. Olen varmaan lepäämässä tai muuten vaan laiska ja väsynyt.

Illalla on tarkoitus näyttää huonetta tyypille joka on tulossa tähän mun jälkeen asumaan. Joku aasialainen joten en tiedä ennen kun nään sen ihmisen mitä sukupuolta hän edustaa. Pitää siis varmaan siivota ja muutenkin laittaa kauniiksi että edes vähän hämäis sitä. Tähän kamalaan kopperoon ei halua kukaan muuttaa :S

Noh ei muuta kun hommiin :)

-A

3 kommenttia:

  1. No mitä juhlia on tulossa Anniiiii... ota sitten yks kuohuva äitien, isoäitien ja mamien kunniaksi missä maailman äärissä sitten luurailetkin. joskin meillä on myös täällä hyvää hirvipaistia, lihapullia ja sallattia ym Ne kyllä odottaa sun paluuta.

    Voisinko lähettää Jonille onnittelut tätä kautta?? ONNEA VÄVYKOKELAS, sua on kans ollut ikävä kiva kun Anni palaa niin säkin palaat vähän niinku noi muuttolinnut.

    VastaaPoista
  2. Kauheeta lääpyttelyä täällä. Onnittelut vaan Jonille. Taitaa taas päästä miehen ikään. Niin ja onnittelut äideille jos ei nähdä :)

    VastaaPoista
  3. Juodaan skumpat yhdessä kun tulen :)

    VastaaPoista