lauantai 1. toukokuuta 2010

Lauantai ja Vappuparaati

Aamullä lähdin ulos vhän kävelemään koska kuluin jotain ihmeellistä rummutusta ja metakkaa ikkunasta.
Pääsin kadulle ja kas kummaa siellä olikin menossa VAppuparaati. Ihmiset punaisine vaatteineen huusivat ja mekastivat ja kävelivät joukossa. Pakkohan sinne oli mennä vähän kuvia ottamaan.
Kävin myös lakittamassa sen patsaan niin kuin lupasin, mutta vappupiknik siirtyy varmastikkin nyt vähän eteenpäin.

Eeva ja Jarppa saatiin myös paikalle ja siellä ne mua asemalla jo odottikin kun pääsin tramista ulos. Jonkun naisen mukana olivat tulleet. Ostettiin liput ja suunnattiin heidän hotellilleen katsomaan millainen majoitus on luvassa. Selvitettiin asiat siellä ja sitten kaupungille syömään :) Hyvää ruokaa olikin. Molemmat ottivat kaljan ruoka juomaksi, mutta vähänp suomalainen omatoimimatkailija tiesi että täällä normaali olut on lähempänä meidän tuplapukkia. Niin oli posket punaiset molemmilla :D hahaha, tämä oli myös vähän hauskaa tarjoilija tytön mielestä.

Kierreltiin muuten vaan kaupunkia ja sen jälkeen lähetinkin matkalaiset hotellille. Huomenna mennään katsomaan kukkatoria jonka jälkeen suunnataan taas rannkolle tällä kertaa Ranskan rajalle La Panneen. Siellä on tarkoitus viettää päivä. Keli ei ole meidän matkalaisia nyt suosinut koska taivaalta satelee vettä vähän väliä:S Toivottavasti nyt sitten kirkastuu edes vähän...

Sain tuliaisiksi lisää makkaraa, suklaata ja lehtiä :) Ulkona linnut laulaa ja taivas on pilvinen.
Keväisin ja sateisin vapputerveisin!
Niin ja kaikille nyt virallisesti sitten HYVÄÄ VAPPUA!

-A

1 kommentti:

  1. Onneksi ne suomalaiset on nyt siellä toivotaan lisää aurinkoa niinkuin oli meillä- huolehdithan heistä

    VastaaPoista